Медийният плурализъм в България – от Европейска гражданска инициатива към Граждански пакт

BG cigarettesПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В СЕМИНАР
12-13 АПРИЛ 2013 Г., СОФИЯ,
ЦЕНТЪР ЗА КУЛТУРА И ДЕБАТ “ЧЕРВЕНАТА КЪЩА” 

Семинарът е предназначен за журналисти, представители на медиите и правозащитни организации. Целта е да се дискутират проблемите в медийната среда на България и ЕС, като се търсят стратегии за тяхното преодоляване.

В рамките на събитието ще бъдат представени кампаниите за Европейска инициатива за медиен плурализъм и Граждански пакт, благодарение на които предложения на граждани ще бъдат разгледани от европейските комисари и депутати с конкретни политически ангажименти за изпълнението им.

На първите 10 регистрирали се участници от регионални медии и организации ще бъдат възстановени 50 % от разходите за транспорт и настаняване.

Предварителното записване е задължително. За участие в събитието е необходимо да изпратите съобщение на адрес  avelichkov@mediacenterbg.org не по-късно от 10 април.

“Медийният плурализъм в България – от Европейска гражданска инициатива към Граждански пакт” е конференция, организирана от Център за развитие на медиите и Европейски Алтернативи в рамките на проекта “European Citizens Participating”.  Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Европейската комисия по програма “Европа за гражданите” и Фондация “Конрад Аденауер”.

Програма можете да изтеглите от тук:

програма

 За повече информация:

www.mediainitiative.eu

www.mediacenterbg.org

www.euroalter.com