Намерете по-добра работа и стаж в WorkTalent – новата платформа на Dir.bg

С подкрепата на най-популярния информационен портал в България Dir.bg днес се постави началото на новата платформа за работа и стаж WorkTalent.com.

Интуитивна, модерна, интерактивна, тя дава възможност на всеки, който кандидатства, да открие своя подходящ работодател и да се представи по-добре, не само по традиционния начин чрез автобиография, но и при желание чрез видео визитка или предварително интервю.

Платформата стартира с над 1500 обяви за нови работни позиции и стажове, анонсирани от 25 водещи работодатели в България – LIDLDSKA1YettelVivacomEasy CreditUBBPostbankIbankProcreditSopharma TradingQuestersTEVACoca Cola Europacific partnersLuxoftTBI bank.

WorkTalent си сътрудничи и с водещите агенции за намиране на работа като Easy ConsultAdeccoManpowerAstreaToro GroupsTopSkills.

Две години и половина след старта на проекта ни за студентски стажове “Идеалният кандидат”, вече можем да споделим с вас няколко новини:

– “Идеалният кандидат” прераства в платформа за търсене на работа и стажове “WorkTalent”;

– Всеки от вас ще получи възможност да подобри представянето си пред компаниите, като освен изпращането на автобиография, може да отговори на 16 въпроса в нашето предварително онлайн интервю;

– Можете да се представите и с видео визитка – по този начин печелите конкурентно предимство, с което да насочите вниманието на компаниите към себе си;

– Работодателите получават възможност да ви зададат важни за тях въпроси, които да усъвършенстват вашето онлайн интервю;

– На определени обяви ше забележите възможност за “Бързо кандидатстване“. По този начин компаниите ще ви дадат и опцията да кандидатствате само с две имена, контакти за обратна връзка и опционален текст за вашето представяне. Дори обявата да ви дава опцията за “Бързо кандидатстване”, на по-късен етап можете да завършите допълнително и вашето подробно кандидатстване.

Добре дошли в WorkTalent.com!

Leave a comment