Годишни журналистически награди “M-Tel Media Masters” 2011

Written by Център за развитие на медиите. Posted in MTel Media Masters

Наградите M-Tel Media Masters са признание за най-добрите журналистически работи по теми, свързани с всички области от икономиката ни и нашето ежедневие, повлияни от новите технологии – комуникация, пътувания, медицина, финанси, търговия, криминология и много други. Целта на конкурса е да поoщри обзорните и аналитични материали с нестандартен поглед върху развитието на технологиите и тяхното влияние върху нашия живот.

Център за развитие на медиите за втора поредна година е партньор на МТел в организирането на конкурса. ЦРМ осигури информирането на потенциалните кандидати, условията и критериите за оценка; организира събирането на конкурсните материали; организира заседанията на седемчленното жури, като покани и чуждестранен член в него – Йън Райт, един от директорите на фондация „Гардиън”. Повече от 90 материала на 63-ма журналисти от 34 национални и регионални медии участваха в състезанието.

Наградите M-Tel Media Masters 2011  бяха връчени на официална церемония на 27 април в зала 1 на НДК, София, специален гост на която беше световноизвестната мексиканска писателка Лаура Ескивел.

[slideshow id=6]